Back to Question Center
0

Semalt Deskundige: 8 SEO Fouten Die Gevaarlijk Zijn Voor Uw Marketing treści

1 answers:

Zoekmachines pomagają w przemieszczaniu statków, mają duże odległości, nie są narażone na niebezpieczeństwo, nie są narażone na niebezpieczeństwo, nie mogą być narażone na szwank

De motor stelt u in staat om uwoudoud wasldwijd alleen te tonen als het vrij jest van fouten die de richtlijnen van zoekmachines en gebruikerservaring kunnen ondermijnen.

U moet de volgende fouten vermijden, gedefinieerd door Lisa Mitchell, de Customer Success Manager van Semalt Usługi cyfrowe, om ervoor te zorgen dat u zoekmachines de gewenste inhoud geeft.

1 - kurier zã¼rich. Korte inhoud

W tym przypadku należy wskazać, że nie ma w nim miejsca. Najczęściej używane w Google, omdat het op zoek to naar belangrijke gegevens die aan hun eisen voldoen. De gemiddelde inhoudslengte dient ongeveer 2400 woorden om ervoor te zorgen dat het concreet to dat lezers positieve gedachten hebben over de inhoud.

2. Afwezigheid van beeldvorming van ontwerpparameters

Stale stronie internetowej verkoopt slecht aan nieuwe lezers w vergelijking spotkał aktualne strony internetowe, die een aantrekkelijke esthetische waarde hebben. Znalezione przez firmę Pagina informacje o słowach nietkniętych przez firmę Google i na temat tego, kto jest jej właścicielem, a także o tym, kto jest zainteresowany

Elementen die zijn ontworpen om teksten te breken, zorgen ervoor dat de lezers langer op zenen pagina blijven, iets waarmee Google de rangschikking van de betreffende inhoud verhoogt.

3. Spelfouten of inhoudsfouten

Ondanks het feit dat inhoud, evenals foutfoutfouten, niet als SEO-factoren worden aangemerkt, beïnvloeden ze względu na geloofwaardigheid negatief en wordt u geassocieerd met.

4. Afwezigheid van inhoudsonderbrekingen

Het jest zamkniętą stacją dokującą, która nie ma kontaktu z żadnymi innymi pojazdami. Door de teksten op te splitsen met behulp van aanwijzingen zoals onderverdelingen, afbeeldingen en lijsten, wordt ervoor gezorgd dat de aandacht van de lezer wordt vastgelegd en uiteindelijk ervoor zorgt dat zoekmachines de inhoud opmerken.

5. Gebruik lange paragrafen van tekst

Lang paragrafen maken verveling en krijg je lezers van je pagina af. Zorg ervoor dat paragrafen korter zijn, als een tussenkomst om ervoor te zorgen dat de aandacht van de lezers wordt vastgelegd.

6. Afwezigheid van uitgaande links

De geloofaardigheid van inhoud die wordt bereikt door het gebruik van uitgaande links en bronnen, van groß belang voor de lezers. Google nie ma nic wspólnego z tym, co dzieje się na ekranie, a SEO-eksperymentuje z innymi stronami, ale nie ma nic wspólnego z linkami do słów kluczowych. Więcej informacji na ten temat w temacie zoekproces .

7. Afwezigheid van promotie

Het creëren van een uitgebreide inhoud die van uw concurrent zorgt er niet voor dat het nummer 1 wordt gerangschikt. U moet geduldig zijn en wachten op mensen om uw content positieve SEO-indicatoren te geven, zoals sociale aandelen en links.

8. Afwezigheid van CTA's en optimisatie

Het instellen van de standaardinstellingen voor de meta-gegevensbeschrijvingen en titels van uw inhoud to een SEO-fout die kan worden vermeden door ervoor te zorgen dat de beschrijving en inhoudstitel is geoptimaliseerd.

Conclusie

Door het vermijden van de bovenstaande acht algemene mislukkingen van SEO, slaagt u erin om ervoor te zorgen dat uw inhoud in overeenstemming is met de behoeften van de zoekmachine. En niet toevallig zal het verkeer op uw pagina stijgen.

November 24, 2017